ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι τρεις λόγοι που κάνουν τον Πικέ μελλοντικό πρόεδρο της ομάδας

Ο Ζεράρ Πικέ
Ο Ζεράρ Πικέ @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Χαβιέρ Τέμπας μίλησε και για τον Ζεράρ Πικέ και εξήγησε με τρία επιχειρήματα γιατί είναι κατάλληλος για να αναλάβει την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζεράρ Πίκε έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα μετά από τον αγώνα με την Αλμερία. Η είδηση αυτή πίκρανε ορισμένους από την ευρύτερη οικογένεια της Μπαρτσελόνα, όπως ο Κάρλες Πουγιόλ, ωστόσο με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνής στόπερ μίλησε και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος σε δηλώσεις του με αφορμή την αποχώρησή του, ανέφερε τρεις λόγους για τους οποίους αξίζει να είναι πρόεδρος της ομάδας. "Έχει τρεις πολύ σημαντικούς όρους για να είναι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Υπήρξε μέλος της ομάδας εδώ και 25 χρόνια, ξέρει τα πάντα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου ως αθλητής και της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας ως επιχειρηματίας.

Ξέρει ότι και τα τρία είναι διαφορετικά, αλλά η εμπειρία στον αγωνιστικό χώρο, στις λήψεις αποφάσεων ως επιχειρηματίας, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, τον κάνουν έναν θαυμάσιο υποψήφιο για την προεδρία της Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ