ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ προσπέρασε τον Πουγιόλ σε συμμετοχές

Ο Ζεράρ Πικέ και ο Κάρλες Πουγιόλ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa del Rey 2011-2012 στον τελικό κόντρα στην Αθλέτικ στο "Βιθέντε Καλδερόν", Μαδρίτη | Παρασκευή 25 Μαΐου 2012
Ο Ζεράρ Πικέ και ο Κάρλες Πουγιόλ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa del Rey 2011-2012 στον τελικό κόντρα στην Αθλέτικ στο "Βιθέντε Καλδερόν", Μαδρίτη | Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 © 2012 DANIEL OCHOA DE OLZA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζεράρ Πικέ αναρριχήθηκε στην 5η θέση των συμμετοχών με την Μπαρτσελόνα, προσπερνώντας τον άλλοτε παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Ζεράρ Πικέ βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα για το Derbi barceloní απέναντι στην Εσπανιόλ και αυτομάτως ανέβηκε στην 5η θέση των συμμετοχών, προσπερνώντας τον πρώην παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Κάρλες Πουγιόλ.

Ο άλλοτε αρχηγός των Καταλανών σταμάτησε την καριέρα του με 593 συμμετοχές σε επίσημες διοργανώσεις και ο νυν υπαρχηγός έχει μία περισσότερη πλέον.

Ακριβώς από πάνω βρίσκεται ο Σέρχιο Μπουσκέτς με 660, ωστόσο ο Πικέ σε ηλικία 35 ετών μοιάζει δύσκολο να προλάβει τον Ισπανό μέσο, που είναι 1,5 χρόνο μικρότερος.

Το βάθρο συμπληρώνεται από τρεις πρώην παίκτες της ομάδας, αλλά και πρώην συμπαίκτες των τριών προαναφερθέντων, στη μεγάλη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Λουίς Ενρίκε. Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή με 778 αγώνες, ακολουθεί ο νυν τεχνικός της ομάδας, Τσάβι, με 767, με τον Αντρές Ινιέστα να έρχεται 3ος με 674.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ