ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ δεν θα είναι βασικός τη νέα σεζόν

Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη
Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση και σύμφωνα με την καταλανική SPORT θα χάσει τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού τη νέα σεζόν, με τον Τσάβι να επενδύει στους Ρόναλντ Αραούχο, Αντρέας Κρίστενσεν και Τζουλς Κουντέ.

Από το 2008 που ο Ζεράρ Πικέ άφησε το Ολντ Τράφορντ και επέστρεψε στη Βαρκελώνη αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ωστόσο, δεν βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην καλύτερη φυσική κατάσταση και αυτό είναι κάτι που πρόκειται να του στοιχίσει τη φανέλα του βασικού.

Δημοσίευμα της καταλανικής SPORT υποστηρίζει πως ο Τσάβι δεν υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα τον 35χρονο στόπερ. Η Μπαρτσελόνα μετά τις προσθήκες των Αντρέας Κρίστενσεν και Τζουλς Κουντέ έχει επιλογές στο κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και ο Ρόναλντ Αραούχο, που θεωρείται ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής.

Πρόκειται για κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Πικέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε βασικός σε κανένα από τα πέντε φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν οι "μπλαουγκράνα" κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ