ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ είπε το "ναι" μετά από μήνες και μένει στο Καμπ Νου

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Σεβίλλη | 27 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Σεβίλλη | 27 Φεβρουαρίου 2021 @2021 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποφάσισε μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα να δεχθεί τελικά την πρόταση που του είχε καταθέσει η ομάδα και σύμφωνα με τη SPORT ο Γάλλος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ουσμάν Ντεμπελέ και Μπαρτσελόνα θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, αφού σύμφωνα με την καταλανική SPORT ο Γάλλος εξτέμ θα δεχθεί τελικά την πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα.

Ο λόγος που είχε καθυστερήσει η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών όλο αυτό το διάστημα ήταν οι οικονομικές διαφορές, καθώς ο 25χρονος προσπαθούσε να πιέσει τους Καταλανούς να αυξήσουν την προσφορά.

Το πρωτοσέλιδο της SPORT (10/07/22)
Το πρωτοσέλιδο της SPORT (10/07/22) SPORT

Αν και οι διαπραγματεύσεις είχαν σταματήσει, ο καταλανικός σύλλογος ξεκίνησε εκ νέου τις επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, Μουσά Σισοκό, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ