ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ δεν θέλει να φύγει τον Γενάρη, αλλά ούτε να ανανεώσει

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, ωστόσο έχει αποφασίσει και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τον καταλανικό σύλλογο να προτιμά να τον πουλήσει παρά να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα ώστε να πείσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον καταλανικό σύλλογο. Ωστόσο, οι μειωμένες αποδοχές που προσφέρουν οι "μπλαουγκράνα", προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για να εγγραφεί στο μητρώο της La Liga ο νεοαποκτηθείς, Φεράν Τόρες, είναι και ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν "παγώσει".

Συγκεκριμένα η πρόταση που κατέθεσε η ισπανική ομάδα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, βρίσκεται μακριά από τις απαιτήσεις του ατζέντή του, οι οποίες ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο. Μάλιστα, ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού, Cadena Ser, αναφέρει ότι ο Γάλλος εξτρέμ αποφάσισε να μην επεκτείνει τελικά τη συνεργασία του με τους Καταλανούς.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, δεν θέλει ούτε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Καμπ Νου, αλλά επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Από τη μεριά της η Μπαρτσελόνα προτιμά να τον πουλήσει στη χειμερινή αγορά, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά από τη μεταγραφή του, παρά να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ