ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο μίλησε με Φλικ για τη διαδοχή του Τσάβι

Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χάνσι Φλικ μετά από την ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση | 9 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Χάνζι Φλικ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προπονητών για τη διαδοχή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, όπως υποστηρίζει η Bild.

Ο Χάνζι Φλικ σκαρφαλώνει στη λίστα των υποψηφίων προπονητών για τη διαδοχή του Τσάβι, όπως υποστηρίζει η Bild. Η γερμανική εφημερίδα είχε συνδέσει τον 58χρονο προπονητή με την Μπαρτσελόνα προ ημερών και την Τετάρτη έδωσε συνέχεια στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ντέκο, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άλλοτε προπονητή της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, για να του αναλύσει το πρότζεκτ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπαρτσελόνα επικοινωνεί με τον Φλικ. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 2021, όταν αναζητούσε διάδοχο για τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουάν Λαπόρτα, είχε κάνει βιντεοκλήση με τον Φλικ, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση κι έτσι ο σύλλογος κατέληξε στον Τσάβι.

Ύστερα από 2,5 χρόνια, φαίνεται πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος και η Μπαρτσελόνα έχει ξανά επαφές με τον άνεργο από τον Σεπτέμβριο του 2023 Γερμανό τεχνικό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ