ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντε Χέα μπήκε στο ραντάρ των μπλαουγκράνα

Ο Ντάβιντ Ντε Χέα
Ο Ντάβιντ Ντε Χέα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Νταβίντ ντε Χέα εξακολουθεί να είναι εκτός ομάδας αφότου αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως παρακολουθεί πλέον με θέρμη την περίπτωσή του η Μπαρτσελόνα.

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο "Ολντ Τράφορντ" όπου έγινε μάλιστα ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets (φορές που κράτησε απαραβίαστη την εστία του) στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νταβίντ ντε Χέα αποχαιρέτησε το περασμένο καλοκαίρι, βλέποντας τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να μην προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Έκτοτε, παρά το γεγονός πως το όνομά του "παίζει" για αρκετές ομάδες, είναι στο ταμείο ανεργίας, ωστόσο δεν αποκλείεται στο φινάλε της σεζόν να επιστρέψει στη δράση και μάλιστα για έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως οι μπλαουγκράνα σκέφτονται να πουλήσουν τον αναπληρωματικό γκολκίπερ τους, Ινιάκι Πένια, έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, και κατόπιν να κάνουν δικό τους ως ελεύθερο τον Ντε Χέα, ώστε να παίξει το ρόλο του Νο 2 κίπερ της ομάδας, πίσω από τον "ακλόνητο" Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η "Μπάρτσα" έχει στο μυαλό της τον Ντε Χέα όχι μόνο επειδή είναι ελεύθερος και δεν θα της κοστίσει πολλά χρήματα το deal αλλά και επειδή θέλει έναν έμπειρο κίπερ για τη θέση του αναπληρωματικού, με τον 33χρονο να έχει πάνω από 500 επίσημα παιχνίδια στα πόδια του σε σε συλλογικό επίπεδο αλλά και 45 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Την ίδια ώρα, η καταλανική πηγή σημειώνει πως ένας γκολκίπερ που βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των μπλαουγκράνα ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Λουίς Μαξιμιάνο, με τον 25χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα να εντυπωσιάζει με την Αλμερία αγωνιζόμενος σε αυτήν ως δανεικός από την Λάτσιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ