ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέντες πρότεινε τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Ο Μέντες πρότεινε τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Τσάβι
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε αγώνα για το Europa League @2023 AP IMAGES/ALVARO BARRIENTOS

Ο ατζέντης του Ζοζέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον Πορτογάλο τεχνικό στον Τζουάν Λαπόρτα για να αντικαταστήσει τον Τσάβι, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional.

Από την Τρίτη (16/1) έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Ρόμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των Ιταλών και να αποχωρεί.

Ο Special One βρισκόταν στον πάγκο των τζαλορόσι από το 2021, κι ήταν εκείνος που έφερε τη χαρά πίσω στο Ολίμπικο, κατακτώντας με τη Ρόμα τίτλο μετά από 15 χρόνια και ευρωπαϊκό τρόπαιο (Conference League 2022) μετά από 51.

Πλέον ο Μουρίνιο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θέλει να είναι στην Ισπανία και να επιστρέψει στη χώρα απ' όπου έφυγε το 2013, μετά από τρία χρόνια στη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της El Nacional, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, τον πρότεινε στον Τζουάν Λαπόρτα για να αντικαταστήσει τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Θυμίζουμε ότι ο Μουρίνιο έχει εργαστεί στην Μπαρτσελόνα την τετραετία 1996-2000 ως βοηθός του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον και στη συνέχεια του Λουίς φαν Χάαλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ