ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι ήθελε τη Ρεάλ, αλλά εκείνη τον απέρριψε και κατέληξε στο Καμπ Νόου

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η πρώτη επιλογή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όταν έφυγε από την Μπάγερν ήταν η Ρεάλ, όμως σύμφωνα με το ισπανικό relevo εκείνη τον απέρριψε και στράφηκε στην Μπαρτσελόνα.

Τον περασμένο Ιούλιο και μετά από ένα μεταγραφικό σίριαλ που κράτησε μήνες ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μετακόμισε στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα όμως, με το ισπανικό relevo οι Καταλανοί δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πολωνού σούπερ σταρ, ο οποίος αποχώρησε από την Μπάγερν έπειτα από επτά χρόνια.

Αντίθετα, προτεραιότητα για εκείνον ήταν η Ρεάλ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως το πρότζεκτ του συλλόγου ταίριαζε σε αυτό που ο Λεβαντόβσκι αναζητούσε.

Ωστόσο, η Ρεάλ απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησής του, αφενός λόγω ηλικία (33 ετών) και αφετέρου γιατί είχε στο ρόστερ της τον Καρίμ Μπενζεμά, που έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Μάλιστα, οι άνθρωποι των "μερένγκες" θεωρούσαν πως δεν γινόταν να συνδυαστούν μεταξύ τους, με την Μπαρτσελόνα να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να τον κάνει δικό της.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ