ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα στηρίζει απόλυτα τον Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ στο clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
Ο Ζεράρ Πικέ στο clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ © 2020 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της Μπαρτσελόνα, στον απόηχο των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να μην υπολογίζεται από τον Τσάβι, με τον Τζουάν Λαπόρτα να τονίζει πως ο Ισπανός αξίζει τον σεβασμό από όλους.

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος πρόσφατα χώρισε με τη σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια, Σακίρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα Μέσα τα πράγματα δεν κυλούν ειδυλλιακά ούτε σε αγωνιστικό επίπεδο για τον 35χρονο.

Δημοσιεύματα των Μέσων υποστηρίζουν πως ο Τσάβι δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, απόφαση που υπαγορεύτηκε τόσο από προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει ο Ισπανός αμυντικός, όσο και από τις πολλαπλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει εδώ και καιρό και δεν αφορούν το ποδόσφαιρο.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, εξήγησε πως ο Πικέ αξίζει τον σεβασμό από όλους, δείχνοντας πως ο σύλλογος τον στηρίζει και θα συνεχίσει να το κάνει.

"Ο Πικέ υποφέρει. Έχουμε παίκτες με φήμη, χρήματα, αλλά είναι άνθρωποι και ο Πικέ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι ένας από τους αρχηγούς μας, είναι τυχερός, μας έδωσε πολλά και πρέπει να μας δώσει πολλά. Πρέπει να τον βοηθήσουμε.

Επέλεξε να συνεχίσει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και συνεχίζει. Είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στο να είναι επιχειρηματίας ή ποδοσφαιριστής και διάλεξε το δεύτερο. Πέρασε μια κατάσταση (τον χωρισμό του με τη Σακίρα) που δεν είναι ευχάριστη, με παιδιά πολύ μικρής ηλικίας. Ο Πικέ αξίζει την εκτίμηση και τη στοργή των Καταλανών.

Μην δίνετε σημασία στα δημοσιεύματα που προσπαθούν να τον περάσουν για επιπόλαιο άνθρωπο, χωρίς συναισθήματα. Είμαι τυχερός που τον ξέρω. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που υποφέρει. Και πρέπει να τον βοηθήσουμε. Θα είμαι ο πρώτος που θα του δώσω την αγάπη που του αξίζει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ