ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο εκπρόσωπος του Τούχελ τον πρότεινε στους "μπλαουγκράνα"

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo το περιβάλλον του Τόμας Τούχελ πρότεινε τον Γερμανό στην Μπαρτσελόνα για την αντικατάσταση του Τσάβι το καλοκαίρι.

Ο Τόμας Τούχελ υπέγραψε στην Μπάγερν το 2023 για δύο χρόνια, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στη Γερμανία, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε από τη Λεβερκούζεν με 3-0 και συνεχίζει από το -5 το κυνήγι της κορυφής, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είδε τη Ζααρμπρίκεν να αποκλείει την Μπάγερν από τον 2ο γύρο του DFB-Pokal.

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει μάλιστα, ότι οι εκπρόσωποι του Γερμανού τεχνικού τον έχουν προτείνει στην Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τσάβι, που θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Καταλανών στο τέλος της σεζόν.

Ο Τούχελ είναι από τους προπονητές που στο παρελθόν έχουν μπει στη λίστα της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τζουάν Λαπόρτα εξέταζε την πιθανότητα να συνεργαστούν το 2021, όταν έψαχνε τον διάδοχο του Ρόναλντ Κούμαν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ