ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο δικαστής κατηγορεί τον Λαπόρτα για απόπειρα δωροδοκίας στην υπόθεση Νεγκρέιρα

Μπαρτσελόνα: Ο δικαστής κατηγορεί τον Λαπόρτα για απόπειρα δωροδοκίας στην υπόθεση Νεγκρέιρα
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα, σε συνέντευξη Τύπου AP IMAGES/JOAN MONFORT

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατηγορείται κι επίσημα για δωροδοκία στην "υπόθεση Νεγκρέιρα", σύμφωνα με το Cadena Ser.

Αντιμέτωπος με το αδίκημα της δωροδοκίας στην "υπόθεση Νεγκρέιρα" βρίσκεται ο Τζουάν Λαπόρτα, με τον δικαστή, Χοακίν Αγκουίρε, να κατηγορεί επίσημα τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα ότι επιχείρησε να τον εξαγοράσει τον αρχιδιατητή, Ενρίκες Νεγκρέιρα.

Θυμίζουμε πως οι Καταλανοί βρίσκονται εδώ κι αρκετό διάστημα αντιμέτωποι με ένα σκάνδαλο που σχετίζεται με χρηματισμό πρώην αρχιδιαιτητή.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μάλιστα, η Μπαρτσελόνα κατηγορείται για δωροδοκία στον Ισπανό αρχιδιαιτητή από τον αρμόδιο δικαστή, ενώ την Τετάρτη (18/10) ο δικαστής κατηγόρησε τον Λαπόρτα για χρηματισμό.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Ενρίκες Νεγκρέιρα, φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 από την Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να ισχυρίζονται πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να τους παρέχει συμβουλευτικό ρόλο για θέματα διαιτησίας αλλά να βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς ελέγχου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ