ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Άνσου Φάτι επιστρέφει τη Δευτέρα (28/3) στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες

Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου"
Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου" © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Άνσου Φάτι βρίσκεται στην τελική φάση της αποθεραπείας του και σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα είναι έτοιμος να επιστρέψει τη Δευτέρα (27/3) στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα έπειτα από περίπου δύο μήνες απουσίας.

Οι τραυματισμοί φαίνεται πως ακολουθούν τον Άνσου Φάτι, με τον 19χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα να στέκεται ιδιαίτερα άτυχος τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 19χρονος παίκτης των μπλαουγκράνα αποχώρησε τραυματίας στο 96ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο στις 21 Γενάρη, αλλά αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο νεαρός επιθετικός προτίμησε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον αριστερό δικέφαλο με συντηρητική θεραπεία.

Η απουσία του από τη δράση διήρκησε περίπου δύο μήνες, όμως σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας τη Δευτέρα (28/3), ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι από τα μέσα Απριλίου.

Μάλιστα, ο Φάτι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου γυμνάζει, στέλνοντας το μήνυμα της επιστροφής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ