ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο έστειλε μήνυμα στους οπαδούς μέσω Twitter

Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga κόντρα στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga κόντρα στην Βαλένθια | 17 Οκτωβρίου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν χάνει το χαμόγελό του παρά την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει και φρόντισε να μεταδώσει την αισιοδοξία του μέσω ενός video που δημοσίευσε η Μπαρτσελόνα, όπου στέλνει χαιρετισμούς στους οπαδούς των μπλαουγκράνα.

Ο Σέρτζι Μπαρχουάν έδωσε φανέλα βασικού στον Σέρχιο Αγκουέρο στην πρόσφατη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, όμως το συγκεκριμένο ματς θα στοιχειώνει για αρκετό καιρό τον "Κουν" αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν να δείχνουν πως η καρδιά του αντιμετωπίζει προβλήματα αρρυθυμίας.

Το γεγονός αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, διάστημα στο οποίο θα υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή, με τον Αργεντινό έμπειρο φορ να μην το βάζει όμως κάτω και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους των μπλαουγκράνα μέσω του επίσημου λογαριασμού της "Μπάρτσα" στο Twitter.

"Γεια σας φίλοι της Μπαρτσελόνα. Σας στέλνω όλους μία αγκαλιά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης.

Τώρα είναι η ώρα της αποθεραπείας και θα περιμένουμε για περισσότερα νέα. Σας στέλνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά", τόνισε ο χαμογελαστός Αγκουέρο μιλώντας on camera, με την επίσημη Μπαρτσελόνα να συμπληρώνει στην ανάρτησή της με το εξής μήνυμα: "Είμαστε μαζί σου Σέρχιο Αγκουέρο".

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ