ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με Άρσεναλ για το δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι | 6 Μαρτίου 2021
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς πρωταθλήματος με την Μπέρνλι | 6 Μαρτίου 2021 @2021 CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP IMAGES

Η μετακίνησή του Πιερ-Εμερίκ Μπαρτσελόνα από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως οδηγείται σε ναυάγιο, με την ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει πως οι δύο ομάδες διαφώνησαν στο πώς θα πληρωθεί ο μήνες μέσα στο επόμενο 6μηνο.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει βάλει... λυτούς και δεμένους τα τελευταία 24ωρα ώστε να καταφέρει να αποδράσει από την Άρσεναλ, όπου θεωρείται ξένο σώμα, και να μετακομίσει στην Ισπανία με την ελπίδα να αναγεννηθεί στην Μπαρτσελόνα, όμως όλα δείχνουν πως το περιλάλητο deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα πάρει σάρκα και οστά.

Λονδρέζοι και Καταλανοί έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από το βράδυ της Κυριακής για να βρουν τρόπος παραχώρησης του Γκαμπονέζου φορ στους δεύτερους, με την ιστοσελίδα "Athletic" να υποστηρίζει ωστόσο ότι προέκυψε εσχάτως διαφωνία όσον αφορά στο πως θα καλυφθεί ο μισθός του παίκτη για το επόμενο εξάμηνο

"Ο 32χρονος επιστρέφει στο Λονδίνο από αυτό που υποστηρίχτηκε πως ήταν ένα οικογενειακό ταξίδι στην πόλη της Ισπανίας. Εάν δεν υπάρχει αλλαγή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά στην οικονομική πρόταση της Μπαρτσελόνα, δεν υπάρχει συμφωνία", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του παίκτη έδειξαν και οι Γιουβέντους και Αλ-Χιλάλ αλλά ο ίδιος επιθυμούσε Μπαρτσελόνα λόγω της παρουσίας του Τσάβι στον πάγκο, την ίδια ώρα που η σχέση του με τον Μικέλ Αρτέτα είναι απίστευτα κακή από τη στιγμή που ο Ισπανός αποφάσισε να τον τιμωρήσει για ένα πειθαρχικό παράπτωμά του αφαιρώντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Εκτός των άλλων, δεν έχει συμπεριληφθεί σε αποστολή των κανονιέρηδων μετά το ματς με την Έβερτον στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ η πρόσφατη παρουσία του στο Copa Africa τερματίστηκε άδοξα αφού διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό και οι άνθρωποι της Γκαμπόν πήραν την απόφαση να τον αφήσουν εκτός ομάδας για τη συνέχεια του τουρνουά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ