ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Συζητήσεις με Μαγιόρκα για τον Μπρέθγουεϊτ

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ πανηγυρίζει στο Μπαρτσελόνα Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ πανηγυρίζει στο Μπαρτσελόνα Ρεάλ Σοσιεδάδ © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μαγιόρκα για την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ με τη μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει το Diario de Mallorca.

Σύμφωνα με την Diario de Mallorca, η Μαγιόρκα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγκουεϊτ και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα και τον Ματέου Αλεμάνι.

Η Μαγιόρκα θέλει να αποκτήσει τον Δανό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάθιου Χοπ που αποχώρησε για τη Μίντλεσμπρο.

Ο 31χρονο φορ στην περίπτωση που δεχθεί να φύγει θα συναντήσει ξανά τον άλλοτε προπονητή του στη Λεγανές, Χαβιέρ Αγκίρε.

Το πρόβλημα ωστόσο, στην υπόθεσή του είναι πως ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει από το Καμπ Νου, στάση που βέβαια έχει ενοχλήσει τη διοίκηση των Καταλανών, δεδομένου ότι ο Τσάβι τού έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει.

Ο Δανός διεθνής για να αποχωρήσει θέλει να λάβει εγγυήσεις ότι θα λάβει για τα επόμενα δύο χρόνια, τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί στο συμβόλαιό του. Οι αποδοχές του Μπρέθγουεϊτ, που ανέρχονται σε 4 εκατ. ευρώ ετησίως, είναι δυσβάσταχτες για τη Μαγιόρκα.

Γι' αυτό, ψάχνουν τρόπο να καταλήξουν σε συμφωνία, ώστε να έρθει δανεικός και οι Καταλανοί να πληρώσουν μεγάλο μέρος του μισθού του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ