ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τη Λιντς για Ραφίνια

Ο Ραφίνια στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ραφίνια στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και Μάντσεστερ Σίτι 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/2) πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια, ο οποίος αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει με τους Καταλανούς μέχρι το 2027.

Ο Ραφίνια θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη, αφού η Μπαρτσελόνα κατέληξε σε συμφωνία με τη Λιντς, για τη μεταγραφή του, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) ο καταλανικός σύλλογος.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα βάλει στα ταμεία της αγγλικής ομάδας 58.000.000 ευρώ, ενώ 7.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, παρότι προ ημερών είχε γραφτεί από αγγλικά ΜΜΕ ότι το ποσό ξεπερνούσε τα 75.000.000.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής, αφού μεταβεί στην Ισπανία και περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027 και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, το οποίο ανάγκασε τη Λιντς να αποδεχθεί τη χαμηλότερη πρόταση της Μπαρτσελόνα, σε σχέση με αυτές που είχαν καταθέσει Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ