ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Ραφίνια ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Ραφίνια ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε
TWITTER/FCBARCELONA

Ο Ραφίνια είναι κι επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του στο "Τζουάν Γκαμπέρ" και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Ραφίνια ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα και τυπικά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε το συμβόλαιό του σε ζωντανή μετάδοση με το κανάλι του συλλόγου και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα.

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα από τότε που ήμουν παιδί, αλλά και της οικογένειάς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", υπογράμμισε στις πρώτες δηλώσεις ο 25χρονος διεθνής, ο οποίος στη συνέχεια έκανε τα καθιερωμένα κόλπα με την μπάλα στο προπονητικό κέντρο των "μπλαουγκράνα".

Κατόπιν, άλλαξε ορισμένες πάσες με τον Λαπόρτα στο πλαίσιο της εκδήλωσης και υπέγραψε αυτόγραφα και φανέλες στα παιδιά της Μασία που βρίσκονταν στο χώρο.

Ο Ραφίνια υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο, με τη Λιντς να εισπράττει 58.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή και 9.000.000 ως μπόνους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ