ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μεγάλος πόθος του Τσάβι ο Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ παραμένει ο διακαής πόθος του Τσάβι, με την ισπανική AS να υποστηρίζει πως ο Καταλανός τεχνικός επιμένει και πιέζει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νορβηγού.

Ο Τσάβι συνεχίζει να έχει τον Έρλινγκ Χάλαντ ως μεγάλη προτεραιότητας στο νέο του πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν, με τον σταρ της Ντόρτμουντ να είναι περιζήτητος στην ποδοσφαιρική αγορά.

Το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι πως ο 21χρονος δεν σκέφτεται να συνεχίσει με τον γερμανικό σύλλογο, αλλά έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μακριά από τη Βεστφαλία.

Σύμφωνα με την AS, o προπονητής της Μπαρτσελόνα θα επιμείνει για την ανάγκη απόκτησης του Χάλαντ στη σύνοδο κορυφής με επικεφαλής τον πρόεδρο, Τζουάν Λαπόρτα, που έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα ο Καταλανός κόουτς είναι αισιόδοξος και θεωρεί ότι το ηχηρό 4-0 των "μπλαουγκράνα" στο Clasico κόντρα στη Ρεάλ θα μπορούσε να βοηθήσει την τελική απόφαση του Νορβηγού σταρ και να γύρει τη ζυγαριά υπέρ της ομάδας του.

Ο Τσάβι θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση σε αυτό το εγχείρημα, γνωρίζοντας ότι η προθεσμία για να αποφασίσει ο Χάλαντ λήγει στις 30 Απριλίου, όταν και ο παίκτης θα πρέπει να ενημερώσει αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο 42χρονος είναι διατεθειμένος να μιλήσει ξανά με τον παίκτη και να προσπαθήσει να τον πείσει για το νέο πρότζεκτ στο Καμπ Νου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ