ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα κάνει αλλαγές, τελειώνει και τον Κλάιφερτ

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ στην εθνική Ολλανδίας
Ο Πάτρικ Κλάιφερτ στην εθνική Ολλανδίας AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Τζουάν Λαπόρτα κάνει αλλαγές στη Μπαρτσελόνα και τελειώνει μεταξύ άλλων τον Πάτρικ Κλάιφερτ από τις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες ήταν διευθυντής.

Κάθε νέος πρόεδρος όταν αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, θέλει να αφήσει το στίγμα του και να δουλέψει με εκείνα τα πρόσωπα που θεωρούν ότι θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά. Αυτό συμβαίνει σε κάθε τομέα, όχι μονάχα στο ποδόσφαιρο.

Ο Τζουάν Λαπόρτα ανέλαβε τις τύχες της Μπαρτσελόνα (είναι η δεύτερη θητεία του στο κλαμπ) και στόχος του είναι να πετύχει όσο και στην πρώτη του θητεία, όπου ομολογουμένως παρουσίασε ίσως την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της.

Ένας που θα... πληρώσει το τίμημα των αλλαγών, είναι και ο Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου, με τον Χοσέ Ραμόν Αλεσάνκο να προβάλει ως το φαβορί.

Από ΄κει και πέρα, οι Αλμπέρ Σολέρ και Ρομάν Γκόμεθ Πόντι αποχωρούν από το πόστο τους. Καταλανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκράου αναλαμβάνει προσωρινά ως υπεύθυνος των επαγγελματικών τμημάτων της Μπαρτσελόνα και η Κριστίνα Μπέλοκ το νομικό τμήμα.

AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ