ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα, Λαπόρτα για τους 30.000 Γερμανούς στο "Καμπ Νου": "Είναι ντροπή αυτό που ζήσαμε, θα ερευνήσουμε τι έγινε"

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα ήταν έξαλλος μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ για το Europa League για το γεγονός ότι οι θεατές στο "Καμπ Νου" ήταν σχεδόν μοιρασμένοι, λέγοντας ότι οι Καταλανοί θα ερευνήσουν το θέμα.

Η Άιντραχτ επιβλήθηκε με 2-3 της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" και την πέταξε εκτός συνέχειας στο Europa League. Περισσότερο όμως και από τον αποκλεισμό, αυτό που πείραξε τους Καταλανούς ήταν ότι ο κόσμος στις εξέδρες ήταν σχεδόν μοιρασμένος, αφού στην έδρα των "μπλαουγκράνα" βρέθηκαν 30.000 Γερμανοί, στήνοντας πάρτι.

Ο Χουάν Λαπόρτα ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να τονίζει: "Είναι ντροπή αυτό που ζήσαμε. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να το ξαναζήσουμε. Θα ερευνήσουμε το θέμα, έχουμε αρκετές πληροφορίες. Αισθάνομαι ντροπή για ό,τι έγινε και ζητάω συγγνώμη για ό,τι έγινε".

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Τσάβι, από την πλευρά του ήταν και αυτός ιδιαίτερα δεικτικός, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα έκανε λάθη. "Περιμέναμε να έχουμε 70-80.000 φιλάθλους μας, αλλά δεν συνέβη αυτό. Ήταν σαν να παίζαμε έναν τελικό με μοιρασμένους οπαδούς. Ο σύλλογος σίγουρα έκανε κάποιους λάθος υπολογισμούς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ