ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κάταγμα ο Ουμτιτί, εξανεμίζονται οι πιθανότητες να φύγει

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η προβληματική συμβίωση της Μπαρτσελόνα με τον Σαμουέλ Ουμτιτί συνεχίζεται, αφού ο υπ' ατμόν Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και δεν μπορεί να αποχωρήσει.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί εδώ και χρόνια να ξεφορτωθεί τον Σαμουέλ Ουμτιτί, όμως ο Γάλλος αμυντικός αρνείται να αποχωρήσει, επαναπαυόμενος στο υπέρογκο συμβόλαιό του που του αποφέρει 14.000.000 ευρώ το χρόνο καθαρά. Πλέον, δεν μπορεί να φύγει ακόμα κι αν το επιθυμεί, αφού τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Ο 28χρονος διεθνής υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού στην προπόνηση της Δευτέρας και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Ουμτιτί ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 για να διευκολύνει την έκδοση δελτίου στον Φεράν Τόρες, κάνοντας χώρο στο salary cap. Ο Γάλλος μείωσε τις απολαβές που θα έπαιρνε τον επόμενο 1,5 χρόνο κατά 10% και το ποσό αυτό θα το εισπράξει πλέον μέσα σε 4,5 χρόνια, αν τελικά παραμείνει στο "Καμπ Νόου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ