ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ήρθε σε συμφωνία με την Σίτι για τον Τόρες

Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Φεράν Τόρες μετράει αντίστροφα για να μετακινηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία έναντι του ποσού των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη δυνατή χειμερινή μεταγραφή της επί προεδρίας Τζουάν Λαπόρτα και τεχνικης ηγεσίας Τσάβι είναι η Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για τον Φεράν Τόρες, με τους μπλαουγκράνα να έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Ισπανό διεθνή στράικερ για να επαναπατριστεί και να αναζητούν τη φόρμουλα ώστε να τα βρουν με την Μάντσεστερ Σίτι και να πείσουν τους Άγγλους να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του από το Έτιχαντ.

Κάτι που φαίνεται πως έγινε, με τον δημοσιογράφος της καταλανικής εφημερίδας "Sport", Τόνι Χουανμάρτι, να αποκαλύπτει πως Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέληξαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του 21χρονου στο "Καμπ Νόου" έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, της τάξης των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μόνο που απομένει για να κλειδώσει 100% το deal είναι να διευθετηθεί ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και ο Φεράν Τόρες θα ενισχύσει πολύ σύντομα τη γραμμή κρούσης των Καταλανών ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ