ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η μυστική ρήτρα στο συμβόλαιο του Άνσου Φάτι

Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2020
Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Τη μυστική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Άνσου Φάτι με την Μπαρτσελόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας η ισπανική SPORT, που αποκάλυψε πως οι Καταλανοί πλήρωσαν 55.000 ευρώ, προκειμένου να μπορούν να επεκτείνουν μονομερώς το συμβόλαιο του 18χρονου.

Παρότι ο Άνσου Φάτι υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε έναν χρόνο, μένοντας για πολύ καιρό εκτός δράσης, μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στις αρχές Νοεμβρίου, η Μπαρτσελόνα "ποντάρει" στον 18χρονο υπερταλαντούχο επιθετικό της και για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής SPORT, στόχος των Καταλανών είναι να επιτευχθεί μια συμφωνία με τον νεαρό άσο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο σύλλογος δεν ανησυχεί, χάρη στη μυστική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Φάτι, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2022, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Το πρωτοσέλιδο της καταλανικής SPORT 19/9/21
Το πρωτοσέλιδο της καταλανικής SPORT 19/9/21 PRINT SCREEN SPORT DIARIO

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα, εάν η Μπαρτσελόνα καταβάλει στον παίκτη το ποσό των 55.000 ευρώ έως και τις 31 Οκτωβρίου θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει μονομερώς το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, χωρίς δηλαδή να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του. Αυτό έκαναν οι "μπλαουγκράνα", οι οποίοι πλέον μπορούν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του 18χρονου Ισπανού.

Στο ρεπορτάζ παράλληλα, αναφέρεται πως ο 18χρονος θα επιστρέψει στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε στις 26 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ