ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 3-0: Φιλική νίκη για τους "μπλαουγκράνα" στη σκιά αποχώρησης του Μέσι

Ο Ντεπάι πανηγυρίζει μαζί με τον Καμπέρ το γκολ του στο φιλικό Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους | 8 Αυγούστου 2021
Ο Ντεπάι πανηγυρίζει μαζί με τον Καμπέρ το γκολ του στο φιλικό Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους | 8 Αυγούστου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα, στη σκιά της αποχώρησης του Μέσι, επικράτησε το βράδυ της Κυριακής σε φιλική αναμέτρηση στη Βαρκελώνη της Γιουβέντους με 3-0 με σκόρερ τους Ντεπάι, Μπρέθγουεϊτ και Πουτζ.

Στη σκιά της συνέντευξης Τύπου του Λιονέλ Μέσι με την οποία ο Αργεντινός έκλεισε το κεφάλαιο της Μπαρτσελόνα και οδεύει προς την Παρί οι Καταλανοί υποδέχτηκαν την Γιουβέντους σε φιλική αναμέτρηση στο Γιόχαν Κρόιφ. Σε ένα ματς που ήταν το πρώτο μετά από 17 χρόνια χωρίς τον Μέσι στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Κούμαν και Μπουσκέτς ευχαρίστησαν τον Μέσι για τα όσα έχει προσφέρει ενώ στο 10ο του αγώνα οι φίλοι των Καταλανών που βρέθηκαν στο γήπεδο φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού για να τον τιμήσουν.

Η Μπαρτσελόνα που έπαιξε χωρίς τον Αγουέρο κέρδισε τη Γιουβέντους με 3-0 με τους Ιταλούς να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντεπάι στην πρώτη του παρουσία μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα με ωραίο πλασέ με το αριστερό.

Στο 58' ο Μπρέθγουεϊτ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε την άμυνα της Γιουβέντους και έγραψε το 2-0.

Ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωε με υπέροχο τέρμα ο Πουτζ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 71'.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Ντεστ (62' Έμερσον), Πικέ, Αραούχο (62' Ουμτιτί), Άλμπα (71' Μπάλντε), Μπουσκέτς, Σέρζιο Ρομπέρτο (71' Πουτζ), Γκριεζμάν (85' Κολάντο), Μπρέθγουεϊτ, Ντεμίρ (62' Νίκο), Ντεπάι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέζνι (61' Περίν), Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι (61' Κιελίνι), Σάντρο (46' Ντανίλο), Μπεντανκούρ (46' ΜακΚένι), Ράμσεϊ (46' Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (61' Μπονούτσι), Κουαδράδο (46' Κουλουσέβσκι), Μοράτα (61' Μαρκές), Ρονάλντο (46' Κιέζα).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ