ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Στο 10ο λεπτό του φιλικού με την Γιουβέντους οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φώναξαν ρυθμικά το όνομά του

Οπαδός με τη φανέλα του Μέσι πριν το φιλικό Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους | 8 Αυγούστου 2021
Οπαδός με τη φανέλα του Μέσι πριν το φιλικό Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους | 8 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN

Στο 10' της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους την Κυριακή (8/8) στο Γιόχαν Κρόιφ, οι οπαδοί των Καταλανών φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να εκφράσουν την αγάπη τους στον πρώην σουπέρ της ομάδας τους.

Στον απόηχο της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα και της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο Αργεντινός την Κυριακή (8/8) το μεσημέρι η "Μπάρτσα" το βράδυ υποδέχτηκε στο Γιόχαν Κρόιφ σε φιλική αναμέτρηση τη Γιουβέντους.

Αρκετοί φίλοι των Καταλανών βρέθηκαν στο γήπεδο και στο 10 λεπτό της αναμέτρησης έκαναν για πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί. Φώναξαν ρυθμικά: "Μέσι, Μέσι" για αρκετή ώρα για να τιμήσουν τον παίκτη που φορούσε τη φανέλα με το 10 τα τελευταία χρόνια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αγάπη τους προς τον Αργεντινό και να δείξουν φυσικά την αντίθεσή τους σε αυτή την αποχώρηση.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα το Σάββατο είχαν ενημερώσει πως πήραν την απόφαση από εδώ και στο εξής στα παιχνίδια των Καταλάνων με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα να φωνάζουν το όνομα του Αργεντινού.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ