ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Από κρασιά και τοστιέρες μέχρι πλούσια γεύματα τα δώρα του Νεγκρέιρα στους διαιτητές

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου
Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου @ 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Η El Mundo αποκάλυψε μερικά από τα πολυτελή δώρα που ο Νεγκρέιρα έκανε στους διαιτητές με τα χρήματα που εξασφάλιζε από την Μπαρτσελόνα. Τοστιέρες, κρασιά, εισιτήρια, κουβέρτες, πλουσιοπάροχα γεύματα ήταν μερικά απ' αυτά.

Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης μαζί με δύο πρώην προέδρους της, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και τον Σάντρο Ροσέλ, για την υπόθεση Νεγκρέιρα.

Ο Νεγκρέιρα φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα για θέματα διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν ο σύλλογος και ο διαιτητής.

Η El Mundo δημοσίευσε διάφορα τιμολόγια, αποκαλύπτοντας τα διάφορα πολυτελή δώρα που έκανε στους διαιτητές με τα χρήματα που εξασφάλιζε από τον καταλανικό σύλλογο ο Νεγκρέιρα.

Οι διαιτητές πρώτης κατηγορίας λάμβαναν από εισιτήρια ποδοσφαιρικών αγώνων, ομπρέλες και τσάντες μέχρι τοστιέρες, κρασιά, κουβέρτες, παντελόνια και πλουσιοπάροχα γεύματα.

Πολλά από τα τιμολόγια δείχνουν ότι ο Νεγκρέιρα βρήκε την ευκαιρία να καλέσει τους διαιτητές για γεύμα σε γνωστά εστιατόρια στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, όπου πλήρωνε πάνω από 2.000 ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ