ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Τραορέ, την Τετάρτη η παρουσίαση του

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Τραορέ, την Τετάρτη η παρουσίαση του

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι με κάθε επισημότητα ο Τραορέ με την ομάδα από την Καταλονία να ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Γουλβς για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Η επιστροφή του Ανταμά Τραορέ στην Μπαρτσελόνα, από τις ακαδημίες τις οποίες βγήκε είναι γεγονός. Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ισπανία καθώς η ομάδα από την Καταλονία τα βρήκε σε όλα με την Γουλβς για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει το συμβόλαιο του Τραορέ και το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς.

Χαρακτηριστικά:

"Η Μπαρτσελόνα και η Γουλβς έφτασαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Ανταμά Τραορέ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022. Οι "μπλαουγκράνα" θα πληρώσουν τους μισθούς τους παίκτη και υπάρχει οψιόν για ώστε να γίνει μόνιμη η συμφωνία των δύο πλευρών. Η παρουσία του Τραορέ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, κεκλεισμένων των θυρών".

Από την πλευρά της, η Γουλβς ανακοίνωσε και εκείνη την επιστροφή του Τραορέ στην Μπαρτσελόνα, με το σύλλογο της Premier League να γράφει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter:

"Ευχόμαστε στον Ανταμά την καλύτερη τύχη στην Ισπανία. Πήγαινε και δείξει σε όλους τι μπορείς να κάνεις".

Ο Τραορέ βρισκόταν στην ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από το 2004, ενώ ο 2015 η Άστον Βίλα τον πήρε για το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Επτά χρόνια αργότερα, ο Ισπανός εξτρέμ επιστρέφει στο Καμπ Νόου.

Τη φετινή σεζόν, ο Ανταμά Τραορέ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γουλβς και σκόραρε και ένα γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΓΟΥΛΒΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ