ΡΟΜΑ

Μπαπτίστα: "Ευνοημένη διαιτητικά η Γιούβε"

Μπαπτίστα: "Ευνοημένη διαιτητικά η Γιούβε"
Μπαπτίστα-Ρόμα

Φωτιά στο ντέρμπι Ρόμα-Γιουβέντους έβαλε ο Ζούλιο Μπαπτίστα, υποστηρίζοντας πως η "βέκια σινιόρα" έχει ευνοηθεί από τη διαιτησία στο φετινό Καμπιονάτο

"Κατά τη γνώμη μου, αυτή η κατάσταση με τη διαιτησία δεν εμπλέκει μόνο την Ίντερ. Το έχω δει να συμβαίνει επίσης με τη Γιουβέντους σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις και μου φαινόταν κάτι το εκπληκτικό", τόνισε ο φορ των "τζαλορόσι" στο περιοδικό "Guerin Sportivo", για να συνεχίσει:

"Θα ήθελα να καταλάβω κάποια ημέρα πως γίνονται αυτά τα πράγματα. Απέναντι στην Αταλάντα, ο βοηθός διαιτητή πήρε λάθος απόφαση παρά το γεγονός ότι ήταν ακριβώς δίπλα στον παίκτη της Γιουβέντους.

Δε νομίζω ότι οι διαιτητές αλλοιώνουν τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, όμως δεν έχω δει τέτοια πράγματα να συμβαίνουν σε άλλες χώρες".

Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της Ρόμα, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή δύο πόντους πίσω από την προνομιούχο 4η θέση, ο Βραζιλιάνος φορ υποστήριξε:

"Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε το επίπεδο της Ίντερ. Τώρα που παίζουμε με ηρεμία μπορούμε να πετάξουμε ψηλά.

Είναι κρίμα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς, όμως αν μπορέσουμε να τους ξεπεράσουμε τότε θα τερματίσουμε στην 4η θέση".









TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ