ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάντοβιτς: "Δίκαιη η νίκη του Πανιωνίου"

Μπάντοβιτς: "Δίκαιη η νίκη του Πανιωνίου"
INTIME SPORTS

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Πανιωνίου και ανέλαβε ο ίδιος τις ευθύνες για τα άσχημα αποτελέσματα της Κέρκυρας

Την ευθύνη για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Κέρκυρας, ανέλαβε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΑΟΚ, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης, προσθέτοντας πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς: " Ήταν ένα σημαντικό παιγνίδι και για τις δυο ομάδες, αλλά η δική μου ομάδα δεν μπόρεσε να κατακτήσει στο τέλος αυτό που ήθελε. Αναλαμβάνω την ευθύνη τόσο αυτής της ήττας όσο και των προηγούμενων.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιγνίδι, είχαμε αρκετά προβλήματα κυρίως στα μαρκαρίσματα και οι γραμμές μας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν όπως σχεδιάσαμε. Στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλύτερα, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ διεκδικήσαμε στη συνέχεια τη νίκη.

Ήθελα όμως σε αυτό το παιγνίδι να έμπαιναν οι ποδοσφαιριστές μου με περισσότερη τόλμη και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Έμειναν ακόμη δυο παιγνίδια που πρέπει να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε έτσι ώστε να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη δίκαιη νίκη της".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ