EURO

Μπάμπελ: "Τα πάντα μπορεί να συμβούν"

Μπάμπελ: "Τα πάντα μπορεί να συμβούν"
Γερμανία

Μοιραασμένες θεωρεί ότι είναι οι πιθανότητες της Γερμανίας ο πρώην άσος της Νασιονάλμανσαφτ, Μπάμπελ

Το ταλέντο και η αποφασιστικότητα της Κροατίας έριξαν στο καναβάτσο τη Γερμανία που μετά από την ήττα με 2-1 ο τίτλος του φαβορί της διοργάνωσης ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Δύο γκολ από τους Ντάριο Σρνα και Ίβιτσα Όλιτς έδωσαν το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό συγκόρότημα της Κροατίας, με τη "Νασιοναλμανσαφτ" να μειώνει χάρη στον Λούκας Ποντόλσκι, δίνοντας κάποες ελπίδες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι, οι οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιωθούν σε γκολ και φυσικά υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο πρώην άσος των Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ αλλά και της Εθνικής Γερμανίας, Μάρκους Μπάμπελ, μίλησε στο περιοδικό LFC και δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία τα οποία παρουσιάζει η ομάδα αλλά παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και αμφιβολίες λόγω του έντονου νεανικού της στοιχείου.

"Στη μέρα μας μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες και υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για τις δυνατότητες της ομάδα προς το παρόν. Αλλά επίσης υπάρχουν και φόβοι ότι όλα μπορεί να πάνε στραβά.

Είναι μία νεανική ομάδα η οποία ακόμα μαθαίνει σε εθνικό επίπεδο ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές για τους οποιους ο κόσμος δε γνωρίζει πολλά, όπως ο Μάριο Γκόμεζ της Στουτγκάρδης. Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν", κατέληξε ο Μπάμπελ.






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ