ΠΑΟΚ

Μπάμπα: "Δεν θέλουμε την ισοπαλία, ήρθαμε να κερδίσουμε"

Ο Ραχμάν Μπάμπα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπριζ
Ο Ραχμάν Μπάμπα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπριζ INTIME SPORTS

Ο Ραχμάν Μπάμπα που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/4) με τη Μπριζ σημείωσε πως ο Δικέφαλος θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη.

Ο Ραχμάν Μπάμπα που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μπριζ (11/04, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) σημείωσε πως ο Δικέφαλος θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη και ούτε που ήθελε να ακούσει για την ισοπαλία:

"Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το στάδιο, είναι καλή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο".

Για τον αν η ομάδα έχει δυνάμεις για δύο διοργανώσεις:

"Ναι φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργεια μας, αλλά έχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος".

Για το γεγονός πως σκοράρει πλέον:

"Ίσως η τύχη, ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο".

Για το πως θα έβλεπε την ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι:

"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να κερδίσω".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ