ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαμ... με Μπουμσόνγκ;

Μπαμ... με Μπουμσόνγκ;
Μπουμσόνγκ, Παναθηναϊκός, Γιουβέντους

Στέλνουν... τον αμυντικό της Γιουβέντους, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Χαμόγελα με Τσίγκα

Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα της "football.fr", οι "πράσινοι" έχουν στο στόχαστρό τους τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο 28χρονος αμυντικός της "Μεγάλης Κυρίας" δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά και σύντομα θα αποτελέσει παρεθλόν και εκτός από τα γαλλικά "μάτια" και ο ελληνικός σύλλογος μοιάζει ως πιθανός προορισμός.
" Το μέλλον του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν θα είναι συνυφασμένο με τη Γιουβέντους και το Τορίνο. Ο κεντρικός αμυντικός έχει ενημερωθεί πώς βρίσκεται στη λίστα με τους υπό αποχώρηση παίκτες.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Παναθηναϊκός και οι γιρονδίνοι της Μπορντό έχουν δείξει ενδιαφέρον, την ίδια ώρα που η Μαρσέιγ συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες

" αναφέρει το δημοσίευμα των Γάλλων.

Για τον παίκτη αξίζει να αναφέρουμε ότι ενδιαφέρεται και η Μπεσίκτας, που ενδεχομένως να προσφέρει και ένα σημαντικά υψηλό ποσό για να τον αποκτήσει.

Το προφίλ του Μπουμσόνγκ


Όνομα: Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ
Εθνικότητα: Γάλλος
Τόπος γέννησης: Ντουαλά Καμερούν
Διεθνείς συμμ: 21

1997-98 Χάβρη 1 συμ./ 0 γκολ
1998-99 Χάβρη 18 συμ./ 1 γκολ
1999-00 Χάβρη 23 συμ./ 0 γκολ
2000-01 Οσέρ 32 συμ./ 0 γκολ
2001-02 Οσέρ 34 συμ./ 1 γκολ
2002-03 Οσέρ 33 συμ./ 1 γκολ
2003-04 Οσέρ 32 συμ./ 1 γκολ
2004-05 Ρέιντζερς 18 συμ./ 2 γκολ,
Νιουκάστλ 14 συμ./ 0 γκολ
2005-06 Νιουκάστλ 33 συμ./ 0 γκολ
2006-07 Νιουκάστλ -/ -,
Γιουβέντους 33 συμ./ 2 γκολ

Χαμόγελα με Τσίγκα

Θετικά ήταν τα μηνύματα από την Μπολόνια, όπου εξετάστηκε ο Θανάσης Τσίγκας για την πορεία της αποθεραπείας του αφού μετά την πρόσφατη επέμβασή του στο γόνατο ο 25χρονος επιθετικός μετέβη και πάλι στην ιταλική πόλη, για να επισκεφτεί τον γιατρό που επιμελήθηκε την επέμβαση και οι εξετάσεις έδειξαν ότι μετά την αποκατάσταση, ομαλότατα εξελίσσεται και η αποθεραπεία.

Μάλιστα σύμφωνα με την γνώμη του, η εκτίμηση ότι θα είναι 100% έτοιμος στην αφετηρία των αγωνιστικών υποχρεώσεων γεγονός που δεν αναμένεται να αποβεί ρίσκο.

Συνέπεια της είδησης αυτής είναι η ψυχολογία του άτυχου παίκτη να είναι στα ύψη και με το πείσμα του να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα την φετινή περίοδο.

Τζόρβας: "Τα παιδιά φεύγουν γεμάτα αγάπη"

Ολοκληρώθηκε και το 4ο Summer Camp της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με μεγάλη επιτυχία. Τα συνολικά 180 παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα διπλώματα τους από τους ταλαντούχο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα και τον παλαίμαχο άσο, Μάικ Γαλάκο.

Οι δύο "πράσινοι" παράλληλα φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς θαυμαστές τους, ενώ δεν αρνήθηκαν να τους υπογράψουν αρκετάι αυτόγραφα. Η "πράσινη" ΠΑΕ ανανέωσε το ραντεβού με τα παιδιά για την επόμενη διοργάνωση του Camp.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο νεαρός γκολκίπερ του "τριφυλλιού" δήλωσε για το Summer Camp: " Τα παιδιά πρέπει να απολαύσουν το κλίμα και τους προπονητές. Είναι πολυ σπουδαίο πράγμα να μαθαίνουν από τόσο σημαντικούς προπονητές, πράγματα για το ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του μπορεί να ξεχωρίσει αρκετά από τα παιδιά. Να προχωρήσουν στις ακαδημίες και με σκληρή δουλειά να πάνε πιο ψηλά, ακόμα και στην πρώτη ομάδα. Χρειαζόμαστε τα νέα παιδιά. Βλέπουν πολλούς παίκτες και παλαίμαχους εδώ και φεύγουν γεμάτα αγάπη για τον σύλλογο από την Παιανία".







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ