ΚΟΣΜΟΣ

"Μπαμ" με Γκαλάς η Περθ Γκλόρι!

"Μπαμ" με Γκαλάς η Περθ Γκλόρι!

Η Περθ Γκλόρι προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με τον Γουιλιάμ Γκαλάς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Γουιλιάμ Γκαλάς είχε μείνει ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σεζόν από την Τότεναμ και για την απόκτησή του είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Premier League (Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας), την Αμερική και τη Μέση Ανατολή, με την Περθ Γκλόρι να κάνει όμως το "κόλπο γκρόσο".

Η ομάδα της Α-League ήρθε σε συμφωνία με τον 36χρονο σέντερ μπακ για μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα υπογραφεί όταν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις προσεχείς εβδομάδες, και έτσι ο Γάλλος θα αποτελέσει έναν ακόμα "μαγνήτη" για τους φιλάθλους στη "χώρα των καγκουρό" μετά την άφιξη των Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Σίντζι Όνο και Εμίλ Χέσκεϊ.

Ο πρώην άσος των Άρσεναλ και Τσέλσι, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε δύο τελικές φάσεις Μουντιάλ και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έχει κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα με τη φανέλα της Τσέλσι, θα γίνει έτσι ο πρώτος Γάλλος που θα παίξει στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

"Ελπίζω να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον σύλλογο να έχουν επιτυχίες αυτή τη σεζόν και ελπίζω να δώσω στους οπαδούς της Περθ το πρωτάθλημα που ψάχνουν.

Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση", τόνισε με δήλωσή του ο Γκαλάς, ενώ εξίσου ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή εμφανίστηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Άλισταϊρ Έντουαρντς.

"Ποιον καλύτερο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να φέρουμε στη Δυτική Αυστραλία από κάποιον με 84 συμμετοχές σε ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη στον κόσμο;

Έχει παίξει δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έχει δουλέψει με τους πιο διακεκριμένους μάνατζερς και προπονητές όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο, για τους οποίους τρέφω μέγιστο σεβασμό".

Να σημειωθεί πως η Περθ Γκλόρι θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν, υποδεχόμενη τη Μέλμπουρν Χαρτ στο "nib Stadium".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ