ΕΠΟ

Μπαλτάκος: "Ο Μπένετ έχει ορίσει Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, τίθεται θέμα για εκείνον"

Ο Τάκης Μπαλτάκος
Ο Τάκης Μπαλτάκος INTIME NEWS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είπε πως τίθεται θέμα για τον Στιβ Μπένετ και την παραμονή του στην προεδρία της ΚΕΔ, γι' αυτό συγκαλεί την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ενώ ορίστηκε Έλληνας διαιτητής στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Θέμα παραμονής του Στιβ Μπένετ στην προεδρία της ΚΕΔ θέτει ανοικτά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, με δήλωσή του στο σάιτ της Ομοσπονδίας, καθώς ανακοίνωσε πως συγκαλεί την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στις 27 Σεπτεμβρίου με αποκλειστικά θέμα τον ίδιο τον κύριο Μπένετ.

Στη δήλωσή του εξηγεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Δευτέρα (25/9) στη Λεωφόρο, παρά την προσπάθεια του ίδιου του κυρίου Μπαλτάκου και τις ενέργειες της UEFA για να έρθει ξένος διαιτητής. Μάλιστα, ανέφερε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ΠΑΟΚ - Άρης.

Ο κύριος Μπαλτάκος με τη δήλωσή του ουσιαστικά "άδειασε" τον κύριο Μπένετ, καθώς αναφέρει πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς κινούνταν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ζητώντας ξένους διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια και ο Άγγλος έκανε το ακριβώς ανάποδο. Επομένως, τίθεται ξεκάθαρα θέμα παραμονής του και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του μετά απ' αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

"Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ".

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ