STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Μπένετ δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Μπένετ δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν θέλουν Έλληνα διαιτητή στο μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο και επικρατεί αναβρασμός, καθώς ο Στίβεν Μπένετ δεν βρίσκει έμπειρο ξένο ρέφερι για να σφυρίξει τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αδυνατεί να βρει έμπειρο ξένο διαιτητή να σφυρίξει στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Δευτέρα (25/9, 21:00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ για το ζήτημα.

Στην χθεσινή εκπομπή "The Show Must Go On" είχαμε αποκαλύψει τη δυσκολία του Άγγλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ να βρει ξένο διαιτητή για το αθηναϊκό ντέρμπι και πως ήταν όλα ανοικτά μέχρι να ανακοινωθούν οι ορισμοί.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη ότι επουδενί δεν θέλει Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι με την Ένωση και έχει εκφράσει την άποψη ότι όλα τα ντέρμπι του Big-4 πρέπει να σφυρίζονται από καλούς ξένους ρέφερι από προηγμένα πρωταθλήματα, ενώ αντίστοιχως και η ΑΕΚ εκφράστηκε επισήμως για το ζήτημα, τονίζοντας ότι θέλει μόνο ξένο στον αγώνα της Δευτέρας.

Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν πληροφορίες περί ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. H ΠΑΕ ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση είναι κάθετα αντίθετη στον ενδεχόμενο ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει να τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί σε σχέση με τους διαιτητές στα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων", αναφέρουν στην Ένωση.

Θυμίζουμε ότι Πορτογάλος διαιτητής σφύριξε στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ενώ στο ΠΑΟΚ - Άρης ορίστηκε Έλληνας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν επιλογή του ίδιου του κυρίου Μπένετ και όχι γιατί δεν μπορούσε να βρει. Ισχύει άλλωστε το πρόγραμμα ανταλλαγής διαιτητών με Γαλλία και Πορτογαλία, ενώ και η UEFA είχε τονίσει σε ανακοίνωσή της ότι θα βοηθούσε την ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση του πρόεδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου:

"Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ