ΞΑΝΘΗ

Μπαλούφο μετά τον Μπέλιτς για Ξάνθη

Μπαλούφο μετά τον Μπέλιτς για Ξάνθη
INTIME SPORTS

Στην Ξάνθη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ώρα ο Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο ο οποίος θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση των Ακριτών μετά τον Μπέλιτς. Είδαν και οι δυο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι παίκτης της Ξάνθης.

Ο 25χρονός Ισπανός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βέλγικη Λόκερεν με την ομάδα της Ξάνθης να κινείται άμεσα και να κλείνει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει δουλέψει και πάλι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου την σεζόν που είχε παραχωρηθεί δανεικός από τους Βέλγους στην Ρουμανική Πετρολούλ Πλοέστι.

Η ομάδα της Ξάνθης κινήθηκε άμεσα και μετά την εισήγηση του Ρουμάνου τεχνικού Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε στην πόλη της Ξάνθης και ολοκληρώθηκε η δεύτερη μεταγραφή της Skoda για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα ο Ισπανός όπως και ο Νίκολα Μπέλιτς βρίσκονταν το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο και παρακολούθησαν από τις εξέδρες τη νίκη των Ακριτών επί του Παναθηναϊκού.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ