ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μπαλοτέλι: "Η Ιταλία με μένα θα κέρδιζε πιο εύκολα το Euro"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος γύρισε στην εθνική Ιταλίας έπειτα από τρία χρόνια, μιλώντας στο Le Lene για την επιστροφή του τόνισε πως αν βρισκόταν κι εκείνος στο πρόσφατο Euro, η Σκουάντρα Ατζούρα θα έφτανε πιο εύκολα στην κατάκτησή του.

Από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου η εθνική Ιταλίας είχε την πρώτη της συγκέντρωση στο Κοβερτσάνο, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να καλεί συνολικά 35 παίκτες για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις, μεταξύ των οποίων και τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Super Mario εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Τουρκία με την Ντεμιρσπόρ και επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Ερωτηθείς για το αν παρακολούθησε την πορεία της Σκουάντρα Ατζούρα στο πρόσφατο Euro, ο 31χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι το απέφευγε, καθώς τον στεναχωρούσε.

"Ειλικρινά; Λίγο το είδα, γιατί με πονάει να το κοιτάζω. Κι αν μου λείπει; Πολύ. Αν αυτή η ομάδα κέρδισε το Euro χωρίς εμένα, είναι επειδή το άξιζε 200%. Σίγουρα αν ήμουν καλά και είχα παίξει σ' αυτό το Euro ίσως το κερδίζαμε πιο εύκολα", υποστήριξε ο Μπαλοτέλι στο Le Lene.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ