ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπάλντοκ για Εθνική Ελλάδος: "Είμαι μία εβδομάδα μακριά από την διευθέτηση των λεπτομερειών"

Ο παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ
Ο παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ © 2021 ALEX PANTLING/ AP IMAGES

Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, σε συνέντευξή του στην Sun αναφέρθηκε στο ζήτημα της Εθνικής Ελλάδας τονίζοντας πως ολοκληρώνει τα διαδικαστικά, ώστε να μπορεί να κληθεί στην ομάδα.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος δεξιός μπακ μάλιστα έχει βλέψεις για να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, καθώς η γιαγιά του ήταν Ελληνίδα.

Ο Μπάλντοκ με δηλώσεις του στη Sun τόνισε πως απομένουν μονάχα οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Η μεγάλη καθυστέρηση ήταν εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ το Brexit επιβράδυνε την διαδικασία. Είμαι περίπου μία εβδομάδα μακριά από την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και όλα βαδίζουν προς την σωστή κατεύθυνση" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε πως σημασία έχει και η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κληθεί από τον Πογέτ: "Εάν ήμουν κατά το ήμισυ Έλληνας, η όλη διαδικασία θα ήταν πιο γρήγορη, αλλά δυστυχώς η γιαγιά μου δεν είναι πια μαζί μας και υπάρχει γραφειοκρατία. Πρέπει να μεταφέρω τις σωστές πληροφορίες στην ελληνικές Αρχές, αλλά η γραμμή του τερματισμού είναι κοντά. Ελπίζω να παίξω αρκετά καλά και να μπω στην ομάδα".

Ο δημοσιογράφος της Sun μάλιστα ανέφερε πως ο παίκτης έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να υποστηρίζει: "Είμαι συγκεντρωμένος στην Σέφιλντ. Όλοι στην πόλη το ξέρουν αυτό".

Τη φετινή σεζόν ο Μπάλντοκ έχει 20 συμμετοχές στην Championship, έχοντας σκοράρει ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ