ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης: "Το όνειρο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, αρχίζει το ματς"

Ο Κώστας Μπακογιάννης στις πρώτες εργασίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Ο Κώστας Μπακογιάννης στις πρώτες εργασίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ήταν παρών στην έναρξη των πρώτων εργασιών στον χώρο που θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό και δήλωσε πως το όνειρο γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Η Πέμπτη (6/4) είναι ημέρα ορόσημο για τον Παναθηναϊκό, αφού ξεκίνησαν οι πρώτες χωματουργικές εργασίες στον χώρο που θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.

Το παρών έδωσε κι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πλέον το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

"Σήμερα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη μέρα για την Αθήνα, μία πάρα πολύ μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό και τα έργα μιλάνε από μόνα τους, δεν χρειάζονται πάρα πολλά λόγια.

Το όνειρο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, αρχίζει το ματς".

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

"Το μεγαλύτερο όραμα του λαού του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, από το 2005, και που δυστυχώς διάφορες καθυστερήσεις το οδήγησαν σήμερα εδώ, επιτέλους με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενέργειες όλων των συναρμοδίων Υπουργών και βεβαίως του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και με την εξαιρετικά καλή μας συνεργασία του Δήμου Αθηνών, τον Δήμαρχο κ. Μπακογιάννη, αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, και τον Ερασιτέχνη, τον κ. Μαλακατέ, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Πριν από 3 χρόνια υπογράψαμε το αρχικό μνημόνιο που θα μας έφερνε εδώ.

Και σήμερα ξεκινάει το έργο, ώστε σε 3 χρόνια ο λαός του Παναθηναϊκού να έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, αυτό που του αξίζει και ταυτόχρονα οι Αθηναίοι κι οι Έλληνες να απολαμβάνουν μία καινούρια γειτονιά που σήμερα είναι απολύτως υποβαθμισμένοι, να γίνεται το κάτι άλλο, κάτι τελείως καταπληκτικό για τους κατοίκους της περιοχής και ταυτόχρονα με μία σημαντική αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και της Λ. Αλεξάνδρας με τη συνέχεια μετά τα εγκαίνια του γηπέδου της κατεδαφίσεως του παλιού, ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Η Διπλή Ανάπλαση θα είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης που έχει γίνει εδώ κι έναν αιώνα στην Αθήνα. Και είμαι εξαιρετικά περήφανος που ως συναρμόδιος Υπουργός μαζί με τον άμεσό μου συνεργάτη, Νίκο Παπαθανάση, καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων. Κα να τονίσω ότι παρά τους δυσταγμούς και τις αμφιβολίες όλα έχουν τηρηθεί εντός νομοδιαγράμματος.

Έτσι, όλα πάνε όπως πρέπει, το έργο επιτέλους ξεκινάει. Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι λόγια είναι για έργα κι αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά".

Θυμηθείτε τη μεγάλη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ