ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης: "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χαρούν στα τέλη του καλοκαιριού"

Συνάντηση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020  
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, υποστήριξε σε συνέντευξη στον Αθήνα 984 ότι ευχάριστα νέα περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού στα τέλη του καλοκαιριού σε ό,τι αφορά στη Διπλή Ανάπλαση.

Αισιόδοξος πως μέχρι το τέλος του εφετινού καλοκαιριού θα υπάρξουν θετικές, όσο και τελικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της "Διπλής Ανάπλασης" και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε τοποθέτησή του στην εκπομπή «Τα παράπονα στο δήμαρχο» του σταθμού «Αθήνα 984».

Ο πρώτος πολίτης των Αθηνών, δεν έκανε καμία (επίσημη ή ανεπίσημη) ανακοίνωση γύρω από το πρότζεκτ, μέχρι να «κλειδώσει» το σχέδιο, οι πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως έως το τέλος Αυγούστου " ...οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν χαρά".

"Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού", τόνισε για το θέμα ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο σχεδιασμός:

"Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να πειθαρχώ. Είναι προφανώς πολύ μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να γίνει σωστά αυτό. Επιτρέψτε μου να μιλήσω όταν θα έχουμε κάτι σίγουρο ως προς την οικονομική του διάσταση αλλά και τη νομική του διάσταση. Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη".

Ακολούθως, μετά από μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού, που του ζήτησε να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε: "Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού".

Ερωτηθείς για την πρόσφατη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας και σχέδιο μόνο για γήπεδο ποδοσφαίρου, απάντησε: "Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος για να δείξω το σεβασμό μου όχι μόνο στη οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών, είναι εμπράκτως. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου λοιπόν να προχωρήσω σε ανακοινώσεις στο τέλος του καλοκαιριού, ανακοινώσεις που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ