ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Ξεκάθαρος στόχος να τερματίσουμε επικεφαλής στο γκρουπ"

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε αγώνα κόντρα στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ | 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε αγώνα κόντρα στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ | 5 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση του Nations League που έφερε στο δρόμο της Εθνικής τις Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο ή Εσθονία, ο Τάσος Μπακασέτας έθεσε ως στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε μέρος το απόγευμα της Πέμπτης στην κλήρωση του Nations League 2022 και οι ομάδες που θα βρει στο δρόμο της για μία θέση που οδηγεί στον προβιβασμό από την 3η κατηγορία του Nations League είναι οι Βόρεια Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρος ή Εσθονία.

Στόχος σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. "Ο ξεκάθαρος και μοναδικός στόχος μας είναι η πρώτη θέση.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας, παρά να τερματίσουμε επικεφαλής στη βαθμολογία του γκρουπ μας και να βάλουμε τις βάσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια στο αμέσως επόμενο τουρνουά, δηλαδή στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024", τόνισε ο κάπτεν της γαλανόλευκης, για να προσθέσει μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

"Ωστόσο, για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας, οφείλουμε να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Χρειάζεται συγκέντρωση και συνέπεια, γιατί η διοργάνωση του Nations League έχει ούτως ή άλλως δυσκολίες και τώρα επιφυλάσσει τέσσερις διαδοχικούς αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ