EUROPA LEAGUE

Μπακασέτας: Το εντυπωσιακό γκολ του στο "Λουί Ντε" κόντρα στην Μονακό

Μπακασέτας: Το εντυπωσιακό γκολ του στο "Λουί Ντε" κόντρα στην Μονακό
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε αλλαγή στο 56ο λεπτό στο Μονακό - Τράμπζονσπορ και στο 72' πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, για να μειώσει σε 3-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας στο "Λουί Ντε" άρχισε πολύ άσχημα για την Τράμπζονσπορ αφού έμεινε στο 11' με παίκτη λιγότερο (αποβολή του Μάξι Γκόμες με απευθείας κόκκινη), για να ακολουθήσουν τρία γκολ από πλευράς Μονακό, με τους Μπεν Γεντέρ και Ντισασί να γράφουν το 3-0 και να καθαρίζουν ουσιαστικά την αναμέτρηση για τους Μονεγάσκους.

Το μόνο που πέτυχαν οι πρωταθλητές Τουρκίας ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής, το οποίο ήταν πάντως χάρμα ειδέσθαι και είχε ελληνική υπογραφή, αυτή του Τάσου Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πέρασε αλλαγή στο 56' αντί του Χάμσικ και στο 72' εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ, με τον Μπόζοκ να γυρίζει τη μπάλα από τα αριστερά και τον "Μπάκα" να μειώνει σε 3-1 με υπέροχο δυνατό αριστερό σουτ.

Σημειώνεται πως στο ίδιο ματς, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου του Europa League, άρχισε βασικός ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 73' από τον Ομούρ.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ