ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Σημαντική νίκη, να πάνε όλα καλά με το Λημνιό"

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ελλάδα - Κύπρος | 9 Ιουνίου 2022
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ελλάδα - Κύπρος | 9 Ιουνίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, υποστήριξε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου πως η Εθνική παρά το 2-0 του πρώτου μέρους δεν αγωνίστηκε τόσο καλά και ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Λημνιό.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, υποστήριξε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου πως η Εθνική παρά το 2-0 του πρώτου μέρους δεν αγωνίστηκε τόσο καλά και ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο.

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο αρχηγός της Ελλάδας είπε:

"Το πιο σημαντικό ότι για ένα ακόμη ματς η ομάδα κέρδισε. Χαιρόμαστε για αυτό και αφού βγαίνει προς τα έξω και το καλό κλίμα σημαίνει ότι γίνεται πραγματικότητα το δέσιμο της ομάδας".

Για το γεγονός ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος, τι έγινε στα αποδυτήρια:

"Το γνωρίζαμε ότι δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ηρεμήσαμε λίγο και είπαμε ότι 2-0 είναι, να παίξουμε καλά με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Αυτό μας έλειπε στο πρώτο μέρος".

Για τον τραυματισμό του Λημνιού:

"Δεν θα σας πως ψέματα, είναι ένα παιδί που βοηθάει το κλίμα, θετικός σαν άνθρωπος. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό, μας βοηθάει. Να πάνε όλα καλά. Είναι δυνατό παιδί, όπως και να έχει, θα τον περιμένουμε μέχρι να φτάσει κοντά μας".

Εν συνεχεία στην τηλεόραση του Alpha υποστήριξε:

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε μόνο αυτός:

"Ακόμα καλύτερο είναι αυτό, δείχνουμε πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο απειλητικοί και να μετουσιώνουμε τις φάσεις σε γκολ".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

"Έχει ανάγκη η Εθνική τέτοια παιχνίδια μπροστά σε κόσμο. Παίζαμε και σε ένα γήπεδο το οποίο είναι δύσκολο να βρεθεί κόσμος, είναι λίγο "κρύο" θα μπορούσα να πω. Θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο την Κυριακή".

Για το ματς με το Κόσοβο:

"Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε διαχειριστεί τις καταστάσεις. Θα κάνουμε το ίδιο και μετά θα είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε τις διακοπές μας".

Για το κλίμα:

"Γενικά θεωρώ στις εθνικές ομάδες ένα τόσο ευχάριστο και θετικό κλίμα είναι το κλειδί. Καθρέπτης είναι το γήπεδο και αφού το βλέπετε και εσείς είναι ακόμα πιο καλό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ