ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας σε Φαν Σιπ: "Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες, είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος"

Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Τζον Φαν Σιπ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Τζον Φαν Σιπ INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε τον Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε με τα καλύτερα λόγια στον αρχηγό της Εθνικής.

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αποχαιρέτισε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν Σιπ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ τον ευχαρίστησε για όσα του έμαθε στα δύο χρόνια συνεργασίας τους και του ευχήθηκε καλή συνέχεια σε ότι κάνει.

"Μίστερ, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα μου έμαθες τα τελευταία δύο χρόνια. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που αξίζει τα καλύτερα. Σου εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα σου"., ανέφερε ο Μπακασέτας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μάλιστα ο Φαν Σιπ απάντησε στον Τάσο Μπακασέτα, τον οποίο χαρακτήρισε "ηγέτη" εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. "Σε ευχαριστώ Τάσο. Έδειξες ότι είσαι ο ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ