ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή στην Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Κοσόβου σε αναμέτρηση για το Nations League
Ο Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο EUROKINISSI

Η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ στην Τράμπζονσπορ έχει δρομολογηθεί με τον 27χρονο επιθετικό μέσο να ταξιδεύει στις 24:00 (ώρα Ελλάδας) στην Τραπεζούντα.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ στην Τράμπζονσπορ. Όπως αναφέρει η Fanatik, ο 27χρονος επιθετικός μέσος θα πετάξει για την Τραπεζούντα στις 24:00 (ώρα Ελλάδας) με ιδιωτική πτήση.

Έτσι, το πρωί θα περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την Τράμπζονσπορ.

Ανάμεσα στην Αλάνια και την Τράμπζονσπορ εξελίχθηκε ένα μεταγραφικό θρίλερ. Η μεταγραφή χαλούσε, οι ομάδες των δύο πόλεων καθόταν στο ίδιο τραπέζι εκ νέου και κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει για δεδομένο.

Η Τράμπζονσπορ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 τα έχει βρει με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού αντί 3.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το φιξ ποσό, γιατί με τα μπόνους το συνολικό εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 3.500.000 ευρώ.

Για τον πρώην παίκτη των Αστέρα, Άρη, Πανιωνίου και ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι και η Φενέρμπαχτσε. Άλλωστε ο προπονητής της, Ερόλ Μπουλούτ, είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο SPORT24 ότι ήταν ο διακαής πόθος του.

Αλλά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ. Την τρέχουσα σεζόν στη Superlig ο Μπακασέτας έχει επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Ισάριθμες ασίστ έχει και στο κύπελλο της γειτονικής χώρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ