ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας: Συμφωνία Τράμπζονσπορ - Αλάνιασπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Η Τράμπζονσπορ τα έχει βρει με την Αλάνιασπορ στα 3.000.000 ευρώ (με τα μπόνους ξεπερνά τα 3.500.000 ευρώ) για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος εκτός απροόπτου παίρνει φύλλο πορείας για την Τραπεζούντα τις επόμενες ώρες.

Ολονύκτιο μεταγραφικό θρίλερ στην Αλάνια και την Τραπεζούντα για τον Τάσο Μπακασέτα. Η μεταγραφή χαλούσε, οι ομάδες των δύο πόλεων καθόταν στο ίδιο τραπέζι εκ νέου και κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει για δεδομένο.

Η Τράμπζονσπορ σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού αντί 3.000.000 ευρώ.

Αυτό είναι το φιξ ποσό, γιατί με τα μπόνους το συνολικό εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 3.500.000 ευρώ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (αν δεν αλλάξει δηλαδή κάτι τελευταία στιγμή) ο 27χρονος θα πάρει φύλλο πορείας για την Τραπεζούντα.

Η Αλάνιασπορ βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Τράμπζονσπορ (σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος) στην έκτη με ένα βαθμό λιγότερο.

Για τον πρώην παίκτη των Αστέρα, Άρη, Πανιωνίου και ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι και η Φενέρμπαχτσε. Άλλωστε ο προπονητής της, Ερόλ Μπουλούτ, είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο SPORT24 ότι ήταν ο διακαής πόθος του.

Αλλά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ. Την τρέχουσα σεζόν στη Superlig ο Μπακασέτας έχει επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Ισάριθμες ασίστ έχει και στο κύπελλο της γειτονικής χώρας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ