ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακασέτας: "Ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια, οδηγός μας αυτή η νίκη για τη συνέχεια"

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό θα αποτελέσει τον "οδηγό" των πράσινων για τη συνέχεια και τόνισε πως τα γενέθλια του συλλόγου λειτούργησαν σαν ένα έξτρα κίνητρο για την ομάδα.

Ο Τάσος Μπακασέτας εξήγησε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, τονίζοντας ότι αυτή η παρουσία της ομάδας θα πρέπει να αποτελέσει τον "οδηγό" των πράσινων για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Γεμάτη εμφάνιση απ' όλη την ομάδα. από τον αντίπαλο. Είναι το πρώτο ντέρμπι που κερδίζουμε αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια.

Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να συνεχίσουμε με την ίδια δίψα και στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Είχε και μία ιδιαιτερότητα αυτό το ντέρμπι, διότι ήταν τα 116 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού. Μας το μετέδωσαν αυτό οι οπαδοί που ήρθαν στο ξενοδοχείο.

Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μας και θεωρώ ότι με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο το δείξαμε πάρα πολύ έντονα πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και γι' αυτούς, αλλά και για την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ