ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας: Η Μπολόνια μπήκε γερά στην κούρσα για την απόκτησή του από την Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ AP

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει προσελκύσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους μέσα από τις εμφανίσεις του στην Τράμπζονσπορ, με την "Fanatik" να αποκαλύπτει πως η Μπολόνια έφτασε να προσφέρει 7 εκατομμύρια συν μπόνους για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Τάσος Μπακασέτας άφησε την ΑΕΚ το 2019 επιλέγοντας τη λύση της ποδοσφαιρικής ξενιτιάς και δικαιώθηκε 100% για την επιλογή του, όπως αποδεικνυει η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στην γειτονική Τουρκία, πρώτα με τη φανέλα της Αλάνιασπορ και ακολούθως με την Τράμπζονσπορ.

Με την ομάδα της Τραπεζούντας έζησε την περασμένη σεζόν μεγάλες στιγμές κατακτώντας το πρωτάθλημα ενώ και φέτος τα νούμερά του είναι διόλου ικανοποιητικά, έχοντας να επιδείξει 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ με την "Τραμπ".

Νούμερα που μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την "Fanatik" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η λίστα των υποψηφίων μνηστήρων είναι μεγάλη.

"Η Φιορεντίνα από την Ιταλία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, τον οποίο παρακολουθούν επίσης η Βόλφσμπουργκ από την Γερμανία και η Σπόρτινγκ από την Πορτογαλία", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που βάζει στο... κόλπο μία ακόμα ιταλική ομάδα, που έχει εμπιστευτεί αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτή είναι η Μπολόνια, με το ρεπορτάζ να υπογραμμίζει πως οι ροσομπλού έκαναν πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου με την Τράμπζονσπορ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναμφίβολα, η πρόταση της ιταλικής ομάδας είναι διόλου ευκαταφρόνητη, αν αναλογιστεί κανείς πως η "Τραμπ" τον είχε αποκτήσει δαπανώντας 3 εκατομμύρια ευρώ, με τους διοικούντες τον σύλλογο "να πιστεύουν πάντως ότι μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα και να αξιώνουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να κλείσει το deal".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ