NATIONS LEAGUE

Μπακασέτας: "Εχουμε καλή συνεργασία με τον Φορτούνη"

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει με τον Κώστα Φορτούνη το γκολ που πέτυχα
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει με τον Κώστα Φορτούνη το γκολ που πέτυχα EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας έστρεψε το βλέμμα στον "τελικό" της Ελλάδας με τη Σλοβενία (18/11, 21:45) για την πρώτη θέση, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική του συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στον Αστέρα.

Μπορεί ο Κώστας Φορτούνης να έκλεψε την παράσταση στην εκτός έδρας νίκη (0-2) της Ελλάδας επί της Μολδαβίας, αλλά γκολ και ασίστ εκτός από τον Θεσσαλό μέσο είχε και ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Μπακασέτας στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία του με τον Φορτούνη, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στο ξεκίνημα της καριέρας τους στον Αστέρα (2010-11).

"Με τον Κώστα έχω υπάρξει και συμπαίκτης στον Αστέρα. Τότε έπαιζα σέντερ φορ κι ο Κώστας από πίσω. Μπορεί πολλοί να μην τον γνωρίζουν, αλλά έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ απάντησε για:

Τη νίκη επί της Μολδαβίας: "Μου πηγαίνει η Μολδαβία. Σκόραρα και στο πρώτο ματς και τώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όπως και στο επόμενο παιχνίδι".

Το ματς με τη Σλοβενία (18/11, 21:45): "Δεν είναι κριτήριο μόνο το σημερινό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε εδώ και ένα χρόνο όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε σήμερα. Ο στόχος μας είναι να κυριαρχούμε, να έχουμε υψηλή ένταση και στην πλειοψηφία των αγώνων τα έχουμε καταφέρει".

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ